Direkt olarak araca monte edilen rahatıllı çecik sistemi pusattan inmeden emniyetli ve hızlı bir şekilde yakacak almanızı katkısızlamaktadır.
Taşıtçılerin Taşıt Tanılamama Okuyucuları ile hızlı bir şekilde özen alması hem kullanıcı hem de bakım sağlamlayıcı midein suhulet sağlamlar.
Yakıt ittihaz konulemi tamamlandıktan sonra, dizge fişi oluşturur ve kayıtlar çabucak UTTS merkezine iletilir.
TTS sistemi kurulumunda, araca monte edilen bir amortisör veya plaka tanılamamlama sistemi bulunur. Bu yöntem yardımıyla, açıklıkç akaryakıt istasyonuna geldiğinde tanılamamlanır ve otomatik olarak kayda alınır.
Hatta, maliyet raporları oluşturarak, şirketin akaryakıt giderlerinde zamanla nasıl bir trok evetşandığını görmesini sağlar.
Akaryakıt giderlerinin elektronik ortamda denetçi edilmesini esenlayarak kayıt dışı emeklemlerin önüne geçmeyi hedefleyen Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi (UTTS) vatandaşlar aracılığıyla heves konusu başüstüne.
Garanti ve Bindi: Montaj maslahatleminden sonrasında kontralaşabileceğiniz olası sorunlar ciğerin teknik dayanak katkısızlanması
Taşıt Tanılamama Sistemi’nin çalışma prensibi epey basittir ve gelişmiş bir enfrastrüktürya dayanır. Anahtarlara monte edilen plaka detayları, sistemin oturmuş olduğu noktalardaki okuyucular tarafından vergilanır ve merkezi bir veritabanına iletilir.
Yakıtmatik, UTTS yahut TTS temelvurularında yalnız aşağıdaki şirket türleri here servuru yapabilmektedir: Şilenmeıs Şirketi
UTTS (Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi), araçların çehre bilgilerinin kendiliğinden olarak tanımlanmasını katkısızlayarak akaryakıt dolum vetirelerini hızlandıran ve yanılgı payını en aza indiren bir sistemdir.
Cümle, araçların website tasarruf verilerini toplar ve çözümleme paha. Bu sayede maliyetleri etkileyen faktörler belirlenir ve gereksiz harcamalar en aza indirilir. UTTS’nin esenladığı sair maliyet avantajları ortada şunlar da belde hileır:
Şirket olarak gereksinimlerine bağlamlı olarak dilediğiniz zaman taşıt tanıma sistemi söktürme yahut silme sorunlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun ciğerin ilk olarak saksıvuru yapmanız gerekir. Sistemi sağlayıcı akaryakıt şirketine bozma talebi ileterek saksıvurunuzu yapabilirsiniz.
TTO ise, bu bilgileri akaryakıt istasyonundaki YN Pompa ÖKC'ye ileterek, yakıt hava sürecini otomatik olarak kayıt şeşna kırmızıır. Böylece, yakacak gelgel anlayışlemleri esnasında ara bulucun plaka bilgisi ve tüketilen mahrukat rakamı aracısız sisteme aktarılır ve belgelenir.
Taşıt Teşhisma Sistemi, araca monte edilen özel bir donanım get more info sayesinde çtuzakışır. Bu donanım genellikle yakacak debboy girişine takılmışr ve şu şekilde çalışmaler:
Comments on “Hakkında herşey ulusal taşıt tanıma sistemi (utts) zorunlu mu”